24. juli 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 89-årig mand fra Holbæk fik beslaglagt bilen og inddraget kørekortet på stedet efter han lørdag aften kørte mod færdselsretningen på Holbækmotorvejen – med fuldt overlæg.

Som vi tidligere har skrevet, måtte politiet rykke ud lørdag aften efter flere anmeldelser om en spøgelsesbilist, som kørte mod øst i det vestgående spor.

Flere ilister måtte bremse elelr undvige for at undgå sammenstød.

En politipatrulje fik øje på spøgelsesbilisten ved Kirke-Sonnerup og kørte efter den i nødsporet med blinket tændt. Det lykkedes patruljen at få bilisten til at sænke farten helt, men først da betjenten bankede på ruden, stoppede bilisten og betjenten tog nøglerne fra den ældre mand bag rattet.

Den 89-årige spøgelsesbilist erkendte, at han havde kørt mod trafikken. Han forklarede overfor politiet, at han var kørt forkert og havde ledt efter en afkørsel, men kørt videre, da der ikke kom nogen.

Han blev sigtet for vanvidskørsel, ved at køre mod trafikken på en strækning på omkring 15 km. Han blev gjort bekendt med, at hans bil blev beslaglagt og kørekortet inddraget, hvilket han accepterede.

Ingen kom noget til, og ingen andre bilister blev ramt under kørslen, oplyser politiet.

Læs også: Spøgelsesbilist stoppet på motorvej

Leave a Reply