19. april 2024

Visitationszone. Kort: Midt- og Vestsjællands Politi.

Midt- og Vestsjællands Politi har igen forlænget den visitationszone, som er gældende for en stor del af Holbæk by.

Visitationszonen blev indført den 1. februar efter et drabsforsøg på Apotekerhaven i Holbæk, idet politiet vurderede, at skudepisoden har baggrund i en konflikt mellem to kriminelle grupperinger i Holbæk.

Politiet vurderer, at der fortsat er en anspændt stemning mellem de to grupperinger, og at der fortsat er en risiko for voldelige sammenstød.

-Vi ønsker at fortsætte trykket på de to grupperinger for forhindre nye sammenstød. Det er vores klare indtryk, at politiets synlige tilstedeværelse i Holbæk og vores brug af visitationer, når vi træffer personer fra de to grupperinger, har været medvirkende til at forhindre en yderligere eskalering af konflikten, siger chefpolitiinspektør Peter Buhl

Midt- og Vestsjællands Politi har derfor besluttet at forlænge visitationszonen i yderligere 14 dage til den 28. marts kl. 20.00.

Det er tredje gang, at man forlænger siden indførelsen den 1. februar.

Leave a Reply