12. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Sagen mod en 48-årig mandlig pædagog, som er sigtet for seksuelle overgreb mod flere børn i en daginstitution i Holbæk kommune er blevet udsat.

Det skriver tv2east.dk.

Sagen mod manden begyndte ved Retten i Holbæk torsdag i sidste uge og fortsatte i dag tirsdag med planlagt retsmøde igen i morgen onsdag. Men kort før anklageren skulle procedre sagen anmodede han om dørene blev lukket med den begrundelse, at der er fremkommet nyt materiale i sagen, som retten skal tage stilling til. Det er, ifølge tv2east.dk, ikke kendt, hvad det nye materiale i sagen er, blot at det ikke vedrører den 48-årige.

Den 48-årige pædagog er tiltalt for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje samt blufærdighedskrænkelse. Overgrebene skal have fundet sted mellem 11. november 2022 og 2. august 2023, da børnene var mellem et år og lidt over tre år.

Den 48-årige nægter sig skyldig.

Sagen er nu udskudt på ubestemt tid.

Leave a Reply