24. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet stoppede fredag eftermiddag rutinemæssigt en bil på Henriettevej i Holbæk.

Bag rattet sad en 19-årig mand, som var påvirket af euforsierende stoffer, så han blev sigtet og anholdt så der kunne udtages en blodprøve.

Med i bilen var en 20-årig mandlig passager. Begge mænd blev visiteret og det viste sig at den 19-årige fører havde tre zip-lock “pølsemandsposer” med i alt 1,91 gram kokain og nogle kontanter på sig. I bilen blev fundet 11,85 gram kokain fordelt på 20 pølsemandsposer. Både den 19-årige og den 20-årige passager blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg.

Politiet ransagede efterfølgende de to mænds adresser. Hos den 19-årige blev der fundet yderligere 10,41 gram kokain, 26,92 gram hash og en del tomme zip-lock poser, men den 20-årige ingen narko havde i hjemmet.

Narkotikaen og kontanterne blev beslaglagt til sagen.

Nu afventer politiet resultatet af blodprøven fra narkokørslen, men begge mænd vil høre mere fra politiet i sagen senere, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Leave a Reply