20. april 2024

Visitationszone. Kort: Midt- og Vestsjællands Politi.

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet, at forlænge visitationszonen i Holbæk by.

Visitationszonen blev indført 1. februar efter et drabsforsøg i Apotekerhaven. Det er politiets vurdering, at drabsforøget har baggrund i en konflikt mellem to kriminelle grupperinger i Holbæk.

Det er fortsat politiets vurdering, at der er en igangværende konflikt imellem de to grupperinger, og der stadig er en risiko for voldelige sammenstød.

-Siden visitationszonen blev indført, har vi fundet adskillige våben tæt på de stridende parter. Det, at vi har været synligt til stede og har fået farlige våben væk fra området, mener vi, begrænset grupperingernes handlemuligheder, siger chefpolitiinspektør Peter Buhl

-Der er tale om en intern strid, som ikke retter sig mod udenforstående, men vi mener desværre fortsat, at stemningen er anspændt mellem parterne. Derfor forlænger vi visitationszonen for at lægge en dæmper på konflikten og skabe tryghed for borgerne i Holbæk, forklarer Peter Buhl.

Midt- og Vestsjællands Politi har derfor besluttet at forlænge visitationszonen i yderligere 14 dage til den 14. marts kl. 20.00.

Leave a Reply