12. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 33-årig mandlig bilist blev tirsdag eftermiddag fundet i besiddelse af en udvalg af narkotika.

Politiet blev ved 16-tiden kaldt ud til en grusparkeringsplads på Ringstedvej ved Holbæk, hvor den 33-årige pludselig var kørt ind efter at have kørt usikkert.

En forbipasserende kvinde lagde mærke til, at manden sad i bilen med lukkede øjne og fik derfor prajet en ambulance, der ved et tilfælde kom forbi. Ambulancen begyndte at tage sig af den bevidstløse mand og da patrulje nåede frem, fandt de på manden en mængde LSD samt mindre mængder af hash og crystal meth.

Patruljen kørte med ambulancen til sygehuset, hvor manden blev sigtet for at være påvirket af både alkohol og stoffer og der blev udtaget blodprøve til at undersøge præcist, hvad manden var påvirket af.

Leave a Reply