23. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En bil i et træ, en bilst der nægtede at have kørt den og en automatisk melding fra bilens SOS system – det er tre ingredienser i en færdselssag fra Tølløse lørdag aften.

Ifølge weekendens døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi meldte en bils SOS system kl. 22.41, at bilen var forulykket.

Alarmcentralen kunne høre stemmer i baggrunden, men fik ikke nogen personer på stedet i tale.

Politi og redning kørte til stedet, hvor de fandt bilen, som var havde påkørt og nu hang oppe i et træ på Tjørnedevej i Tølløse. Der var ingen personer på stedet, men vidner havde set en mand og en kvinde forlade bilen.

En hundepatrulje afsøgte området efter evt. tilskadekomne, som kunne have gået fra bilen efter uheldet, men fandt ingen.

Politiet kørte til bilejerens adresse, hvor de traf en 22-årig mand, som var uskadt, men blev skønnet påvirket. Han nægtede at have ført bilen og nægtede at have bilnøglen. Patruljen fandt dog bilnøglen på stedet, og fik klarlagt at den 22-årige var den formodede fører.

Patruljen optog rapport om færdselsuheldet, hvor bilen blev totalskadet og et træ blev beskadiget. Den 22-årige kan forvente at høre mere i sagen senere.

Leave a Reply