24. juli 2024

Foto: Alex Christensen

Der opstod tumult uden for retslokalet i forbindelse med grundlovsforhøret af en 25-årig mand, som er sigtet i sagen om drabsforsøget fra Apotekerhaven.

Dommeren lukkede dørene for tilhørere ved grundlovsforhøret og da de fremmødte tilhørere forlod retslokalet skete det under protest. I forhallen opstod der tumult, hvor der blandt andet blev kastet med stole.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor der hurtigt blev skabt ro igen, og alle de tilstedeværende blev bedt om at forlade retten.

Politiet oplyser, at en 16-årig ung mand fra Holbæk, blev kortvarigt anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da han var opfarende over for politiet. Hans far var til stede i retten og blev derfor orienteret om sagen, og at politiet ville underrette de sociale myndigheder på episoden.

Retten anmeldte efterfølgende, at der var sket skade på nogle stole og en radiator i retsbygningen, og politiet optog en rapport om hærværk. Sagen bliver nu efterforsket og overvågningen fra retten gennemset for at afklare, hvem som stod bag hærværket.

Leave a Reply