24. juni 2024

Henning Stærk. PRfoto.

Det er dansk rockhistorie i levende live, som torsdag den 1.februar kan opleves i Rotationen i Holbæk, når Henning Stærk træder op på scenen.

Sidste år udkom albummet ‘Big Boss Man’ – det første siden ‘Old time rocker’ fra 2009. Om ‘Big Boss Man’ fortæller den i dag 74-årig musiker, at det er “et album der afspejler et levet liv. Og det er netop dér, jeg er nu. Jeg har masser af levet liv bag mig, men er bestemt ikke færdig med det, der ligger foran mig”.

Henning Stærk indspillede sin første single i 1967 og han har siden spillet mere end 3000 koncerter.

-Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation – mig selv inklusive – har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang”, siger han. Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle. ”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af, fortæller Henning Stærk.

Selvom der er tale om en siddende koncert, så er der gjort plads til dansegulv – og det skal nok komme i brug, for hvem kan sidde stille, når først rock’en ruller.

Du kan se mere om koncerten og billetter på www.sidesporet.dk/events/henning-staerk/

Leave a Reply