20. maj 2024

Foto: HOM.

Holbæk & Omegns Musikskole flytter sin datoen for sin traditionsrige nytårskoncer som konsekvens af tronskiftet.

Nytårskoncerten skulle oprindeligt have foregået søndag d. 14. januar, men efter H.M. Dronningen nytårsaften meddelte, at hun trækker sig tilbage og overlade tronen til sin søn H.K.H. Kronprins Frederik har musikskolen måtte kigge i kalenderen og finde en ny dag.

-Nytårskoncerten kan ikke helt hamle op med den historiske begivenhed, der finder sted den 14. januar. Mange af koncertgæsterne har ønske om at kunne følge tæt med i de royale begivenheder, så det er en selvfølge, at vi flytter koncerten, hedder det i en pressemeddelelse fra Holbæk & Omegns Musikskole.

Den nye dato for arrangementet er søndag d. 21. januar.

Ved Nytårskoncerten kan man opleve Holbæk Salonorkester, som har et repertoire klar med ægte Nytårsstemning incl. numre som An der schönen Blauen Donau, Champagnegalop, Tak for alt i det gamle år og Radetzsky march.

Også HOM Harmonikaorkester er på programmet, der desuden byder på fællessang samt champagne og kransekage.

I forbindelse med udskydelsen er seneste dato for tilmelding også udskudt til den 15. januar.

Info:
HOM Nytårskoncert
Dato: Søndag d. 21. januar 2024, kl. 14.00 – 16.00.
Sted: Holbæk & Omegns Musikskole, Krovejen 26 i Gundestrup.
Tilmelding og billetter á 100 kr.: Telefon 59660866 eller på mail hom@hom.dk
Yderligere information: www.hom.dk

Leave a Reply