14. juni 2024

Foto: Michael Johannessen.

Politiet efterforsker nu branden i et garageanlæg på Agervang i Grønneparken nytårsaften.

Branden opstod kort efter midnat og ved brandvæsnets ankomst havde flammerne allerede godt fat. Flere biler blev fjernet fra garageanlægget, mens brandfolkene forsøgte at begrænse branden. Efter knap tre timer var brandvæsnets færdig på stedet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu skal undersøge garageanlægget for at få klarlagt årsagen til hvorfor branden opstod. Det vil indgå i efterforskningen, at der blev affyret en del fyrværkeri i området inden branden og om fyrværkeri kan være årsag til branden. Som led i efterforskningen vil politiet indhente eventuel videoovervågning i boligområdet.

Læs også: Brand i garageanlæg i Grønneparken

Leave a Reply