25. februar 2024

Jürgen Schugardt. Foto: REMA 1000.

Om seks uger slår en ny REMA 1000 butik dørene op i den tidligere Aldi forretning på N.E. Hansensvej i Holbæk.

Før det kan ske bygges butikken om og forvandles en REMA 1000. Derfor er arbejdet nu i gang med at udbygge butikslokalerne med blandt andet nye kasselinjer, ligesom der skal bygges nye køle- og frysefaciliteter.

Købmanden i butikken bliver 43-årige Jürgen Schugardt. Han har senest været distriktschef i ALDI gennem tre år. Allerede som 16-årig startede den kommende købmand karrieren i detailbranchen som servicemedarbejder, hvor han senere arbejdede sig op som butikschef. Inden turen gik til ALDI som distriktschef arbejde Jürgen Schugardt også 5 år som butikschef i Lidl. Med mange års butikserfaring bag sig er han nu klar til et nyt kapitel som lokal, selvstændig købmand i REMA 1000, og han glæder sig:

-Jeg ser rigtig meget frem til at kunne byde vores kunder velkommen i den nye og flotte butik midt i Holbæk centrum, som netop nu er ved at blive bygget færdig. Jeg har altid godt kunne lide at være i butik. Der er fart på, ligesom der sker en masse. For mig som købmand er det vigtigt at kunden får en god oplevelse i butikken – hver gang, siger Jürgen Schugardt.

Den nye REMA 1000 åbner torsdag d. 8. februar kl. 8.00.

Leave a Reply