18. juni 2024

Onsdag aften blev der igen affyret fyrværkeri i Ladegårdsparken. Foto: Rolf Larsen.

Onsdag rykkede politiet ud til Ladegårdsparken flere gange i løbet af aftenen efter anmeldelser om affyring af fyrværkeri.

Anmeldelserne begyndte at komme ind ved 18-tiden og i stod på i fire timer.

Ifølge politiet lød anmeldelserne på 10-15 personers affyring af fyrværkeri med høje brag til følge, så det rungede voldsomt mellem bygningerne, ligesom personerne affyrede fyrværkeri i retning mod hinanden.

Politiet rykkede flere gange ud til boligområdet, og fik ad flere omgange kontakt med forskellige unge i område, der dog ikke med sikkerhed kunne forbindes med affyring af fyrværkeri.

På et tidspunkt blokkerede politiet vejen i den østlige del af boligområdet, da en større gruppe unge kom gående. De unge blev registreret og visiteret, men ingen af dem var besiddelse af fyrværkeri eller kunne direkte mistænkes for ulovlig affyring af det, så ingen blev umiddelbart sigtet for noget.

Samtidig med, at politiet tilbageholdt gruppen af unge, lød der store brag fra den anden ende af boligområdet.

Omkring kl. 22.15 var der faldet ro på området igen.

Tilgengæld måtte politiet så kl. 22.50 rykke til området ved Holbæk Station efter nye henvendelser om fyrværkeri til ulempe.

En patrulje kørte til stationsområdet, men fandt ikke nogen, der kunne mistænkes for at have stået bag affyring af ulovligt fyrværkeri.

Fyrværkeri affyret i Ladegårdsparken. Video: Rolf Larsen.

Leave a Reply