2. marts 2024

Arkivfoto: Michael Johannessen.

Flere steder i Holbæk blev der tirsdag aften affyret fyrværkeri – selvom det ikke er tilladt endnu. Det skete bl.a. i Ladegårdsparken, hvor politiet flere gange kørte til området efter anmeldelser om fyrværkeri til ulempe fra beboere i området.

Når politiet kom frem kunne betjentene se adskillige personer flygte fra området, men ifølge anmeldelserne kom de tilbage, når politiet forlod området.

Midt- og Vestsjællands Politi fik oplysninger om, at der var kastet fyrværkeri ind under en bus – formentlig et større kanonslag og det fik politiet til at blive i området i præventiv øjemed.

Det lykkedes dog ikke politiet at afsløre nogen i brug af fyrværkeri.

Tirsdagens fyrværkeri-affyring betyder, at politiet er præventivt tilstede i Ladegårdsparken onsdag og her vil man også gennemse boligområdets videoovervågning for at se, om man kan identificere den eller de personer, som har affyret fyrværkeri, så de kan sigtes for ulovlig affyring af fyrværkeri.

Leave a Reply