18. juni 2024

Foto: Falck.

En helt ny ambulancestation åbnes nu i Jyderup i forbindelse med Falcks nye ambulancekontrakt med Region Sjælland.

-Den nye ambulancestation i Jyderup markerer både en ny beredskabs-æra for Jyderup og for Falck Ambulance Sjælland. Jeg er enormt stolt af vores nye base, og jeg er glad for at kunne tilbyde vores ambulancereddere en ny og moderne station, hvor arbejdsmiljø og sikkerhed er i højsædet, siger Martin Betzer, Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland.

Stationen vil komme til at huse to ambulancer og omkring 15 medarbejdere. Den nyrenoverede base vil fremadrettet blive ledet af områdeleder i Falck Karoline Becher, og vil tilbyde nye og moderne faciliteter for ambulancepersonalet.

Ambulancestationen i Jyderup har til huse på Lyngvej 21, som tidligere har været kulturværksted og opmagasineringshal, men som over de sidste par måneder er blevet ombygget til en ambulancestation.

Når den nye ambulancestation officielt indvies den 19. december kl. 9.00 vil bl.a. borgmester i Holbæk Kommune, Lars Qvist, adm. direktør i Falck, Jakob Riis og Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland, Martin Betzer være til stede, og vil være med til at markere den officielle start på stationens drift i området..

-Det er en glædeligt, at ambulancestationen snart åbner, og jeg vil gerne ønske stort tillykke til både medarbejdere og borgere. Stationen bliver et nyt led i et stærkt, robust beredskab. Både i Jyderup, men også i hele Nordvestsjælland og resten af regionen, siger borgmester Lars Qvist.

Ambulancekontrakten mellem Falck og Region Sjælland træder i kraft den 1. februar 2024.