13. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

To mænd er nu blevet dømt i en sag om narkosalg i større stil.

Sagen tog sin begyndelse, da politiet efter et tip om åbenlyst narkosalg tilbage i august ransagede en lejlighed i Ladegårdsparken.

I forbindelse med ransagningen fandt politiet 1.236 stk. ecstasy tabletter, 310,25 gram amfetamin, 12,17 gram hash, 0,2 gram crystal meth og 1,27 gram kokain.

En mand i 30’erne blev dagen efter idømt en straksdom på 1 år og 9 måneders fængsel og sendt direkte i fængsel, da han erkendte det hele.

En 42-årig mand fra Polen blev også mistænkt i sagen, og to timer efter ransagningen blev han anholdt på en anden adresse i Holbæk. Han blev sigtet for at have leveret en taske med narkotika i lejligheden.

Den polske mand nægtede alt. Men blev varetægtsfængslet, mens politiet fortsatte efterforskningen. Det endte med, at den 42-årige polske mand erkendte, at have stillet en taske med narkotika i lejligheden i Ladegårdsparken.

Fredag den 1. december om eftermiddagen blev den 42-årige for at have til hensigt at sælge narkoen i forening med den allerede dømte mand. Det skete ved en domsmandsret i Retten i Holbæk. Her blev han idømtto års fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at manden i 30’erne fortsat afsoner sin dom. Men når han kommer ud, er det ikke sikkert, at han får lov til at bå i Ladegårdsparken igen. Ifølge politiet kigger jurister nemlig nu på, om sagen kan få indflydelse på hans lejemål.