14. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Fredag kort før klokken 18 stoppede en politipatrulje en bil på Skovvej i Jyderup.

Bag rattet sad en mand, som viste sig at være påvirket af både narko og spiritus over det tilladte. Han blev derfor anholdt, sigtet og taget med til udtagelse af en blodprøve.

Politiet fandt senere ud af, at manden havde oplyst falsk navn, som var blevet registreret på blodprøven. Han blev derfor sigtet for at forsøgte at få en anden til at tage skylden for kørsel i påvirket tilstand.

Manden – en 47-årig mand fra Korsør – blev løsladt efter at have afgivet blodprøven. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den 47-årig vil høre nærmere om det retslige efterspil, idet han nu ud over færdselsloven også overtrådte straffelovens regler om falsk anklage mod en anden person.