23. juni 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politi og ambulancer blev lørdag aften sendt til et færdselsuheld i Ugerløse, hvor to personbiler var stødt sammen.

Uheldet skete kort efter klokken 21.30 i rundkørslen ved Brændholtvej – Holbæk Landevej – Hovedgaden, da en 55-årig mand fra Albertslund var kørt ind i rundkørslen fra Brændholtvej. En 36-årig mand kom kort efter kørende i samme retning bag efter den 55-årige, men mistede kontrollen over sin bil og kørte op over et græsareal, hvor han ramte et mindre træ, inden de to bilister stødte sammen inde i selve rundkørslen, så den 55-åriges bil blev ramt på venstre side af fronten.

Den 36-årige, der er fra Polen, blev i en ambulance bragt til kontrol på Skadestuen. Han var, trods et ildebefindende på uheldsstedet, ifølge politiet, sluppet uden behandlingskrævende skader.

Den 55-årige, der var fra Albertslund, var, ifølge politiet, sluppet fra sammenstødet uden skader.

Politiet oplyser, at den 36-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol mens han var på skadestuen, da politiet mistænkte ham for at være spirituspåvirket under kørslen. Man afventer nu analyseresultatet af blodprøven, før sagens videre forløb kan afgøres.