24. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 28-årig mand stak torsdag aften af fra et færdselsuheld, men blev senere fundet og sigtet for både kørsel uden førerret og tyveri af en bekendts bil.

Uheldet skete ved 18-tiden i krydset Omfartsvejen og Valdemar Sejrsvej i Holbæk, da en 50-årig mand fra Holbæk var standset på Omfartsvejen for rød lys i lyskrydset ved Valdemar Sejrsvej. Bagfra var kommet en en perosnbil, som pludselig påkørte den 50-åriges bil bagfra.

Den 50-årige frygtede, at modparten ville forlade stedet og ringede til politiet, men da politiet ankom til stedet, var modparten rigtig nok væk.

Politiet fik dog hurtigt identificeret den flygtede part, som blev opsøgt på en adresse i Tølløse. På stedet fandt politiet den involverede personbil med skader på fronten. Føreren, en 28-årig mand uden fast bopæl viste sig ikke at have noget kørekort. Bilen tilhørte en kvindelig bekendt, som den 28-årige havde stjålet bilnøglerne fra tidligere på eftermiddagen inden uheldet i Holbæk.

Den 28-årige mand var ædru og skønnedes heller ikke påvirket af euforiserende stoffer.

Politiet afhørte den 28-årige til omstændighederne ved sammenstødet og sigtede ham i den forbindelse for både kørsel uden førerret og for at have stjålet den kvindelige bekendtes bil. Han kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når efterforskningen i sagen er afsluttet.