30. maj 2024

Skagerakvej i Holbæk. Foto: Michael Johannessen.

Store mængder regn har torsdag ramt vores område, og det har bl.a betydet oversvømmede veje.

I løbet af et døgn, fra onsdag kl. 18.00 til torsdag kl. 18.00 er der, ifølge tal fra DMI faldet over 36 mm regn i Holbæk. Det svarer til godt 36 liter vand pr. kvadratmeter. Flere steder har vandet haft svært ved at løbe væk og har i stedet samlet sig, med de problemer det har givet.

Torsdag morgen var der problemer med vand på motorvejen under broen ved Roskildevej i Tølløse, ligesom der også andre steder i vore område lå en del vand, som bilisterne måtte passe på.

Kalundborgmotorvejen mellem frakørsel 2 Kvanløse og Tølløse blev spærret på grund af oversvømmelse. Motorvejen er torsdag aften fortsat spærret og trafikken ledes fra ved frakørsel 2 Kvanløse. Vejdirektoratet forventer tidligst at genåbne motorvejen fredag morgen.

Skagerakvej i Holbæk blev også oversvømmet på grund af de store vandmængde og det betød lukning af strækningen fra Spånnebæk til rundkørslen med Valdemar Sejrsvej.