26. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet valgte søndag aften at tage beslalægge bilen efter bilens ejer, en 29-årig mand fra Regstrup, var stukket af fra politiet.

Sagen tog sin begyndelse, da en patrulje kort før klokken 19 kom kørende ad Søstrupvej i Holbæk og passerede en bilist, som de genkendte fra tidligere sager om kørsel uden førerret. Patrulje vendte om for at standse bilisten, der kørte ind på parkeringspladsen bag Netto, hvor han stoppede bilen og stak af til fods.

En hundepatrulje kom frem og forsøgte at gå spor efter føreren, men fandt ham ikke.

Betjentene havde med sikkerhed genkendt føreren som værende bilens ejer, som aldrig har taget et kørekort. Den 29-årige mand havde flere end tre sager om kørsel uden førerret på tre år, og så kan politiet beslaglægge bilen med henblik på konfiskation. Derfor blev bilen blev kørt væk på et fejeblad.

Politiet arbejder nu på at få fat i bilejeren for at sigte ham for endnu en kørsel uden gyldigt kørekort, og gøre ham bekendt med at bilen blev beslaglagt. Senere når den 29-åriges sager skal afgøres, vil retten tage stilling til hvorvidt bilen kan konfiskeres.