24. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

Tirsdag eftermiddag skete et færdselsuheld på Munkholmvej i Holbæk.

Uheldet skete kort efter klokken 15 og da politiet kom frem til stedet, kunne politiet konstatere, at en bil havde fået større skader efter at have kollideret med autoværnet på stedet. Ingen andre trafikanter var impliceret i uheldet.

Bilens fører, en 54-årig mand fra Ballerup, var påvirket af spiritus i en sådan grad, at politiet foretog en alkometertest, som gav udslag over det tilladte. Den 54-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Ifølge politiet var den 54-årige sluppet fra uden behandlingskrævende skader.

Politiet løslod den 54-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet om sagens videre forløb, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.