30. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Uopmærksomhed under kørslen var ifølge politiet formentlig årsag til to færdselsuheld med bilister fra vores område på Holbækmotorvejen torsdag morgen.

Det første sammenstød skete kor før klokken 7.30 på motorvejen i Roskilde kommune. Her opdagede en 61-årig mand fra Vipperød for sent, at en 38-årig kvinde fra Holbæk lavede en opbremsning, da trafikanterne foran hende bremsede kraftigt ned.

Den 61-årige påkørte derfor bagenden af kvindens bil, hvilket resulterede i, at begge biler fik mindre skader.

Det andet sammenstød skete kort efter klokken 8.30 på motorvejsstrækning i Lejre kommune, da en 21-årig kvinde fra Hvalsø for sent opdagede, at en forankørende 36-årig kvinde fra Regstrup bremsede. Den 21-årige påkørte den 36-åriges bil, så begge biler fik mindre materielle skader.

Ifølge politiet fik ingen af parterne i de to sammenstød behandlingskrævende skader. Men uheldene var hver især årsag til kødannelse på motorvejen.