14. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det endte med en stribe sigtelser, da politiet lørdag aften ved 21.30-tiden standsede en bil i en rutinekontrol på Skovvejen i Jyderup.

I bilen sad to mænd. En 44-årig mand Tølløse, som var fører af bilen og en 28-årig mand uden fast bopæl, der var med som passager.

Den 44-årige havde ikke noget kørekort og en rutinemæssig narkometertest viste, at han kunne mistænkes for at være påvirket af både cannabis, amfetamin og kokain under kørslen.

Den 44-årige blev derfor sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven og derefter anholdt, så der kunne udtages en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Da politiet undersøgte bilen blev der fundet adskillige kødvarer, mere end 70 poser kaffe, andre mad- og drikkevarer og slik til en samlet værdi af mere end 5.000 kr. Ifølge prismærkerne stammede varerne fra SuperBrugsen, Rema 1000 og Netto.

Varer blev beslaglagt, så politiet kan undersøge deres oprindelse nærmere, da de to mænd ingen kvitteringer havde for varerne, eller på anden måde kunne gøre rede for, hvordan de var kommet i besiddelse af dem.

Den 44-årige fører blev tillige formelt sigtet for at have stjålet bilen, idet han ikke havde fået lov til at køre i den af bilejeren, der kendte den 44-årige.

Efter afhøring til sagerne og udtagelse af blodprøven løslod politiet den 44-årige, der tillige med passageren kan forvente at høre nærmere fra politiet, når efterforskningen er afsluttet.