15. april 2024

Foto: Rolf Larsen.

Mandag åbner Annas Café ved Holbæk Bibliotek i Nygade.

Bag Annas Café står Anna Hosbjerg Nordlund og hendes mand, Jonas, hvis passion er vinyl og kaffe. Drømmen er, at de kan drive caféen sammen.

-I vores lille hyggelige café har vi skabt en hjemlig stemning med behagelige møbler, afslappet musik og plads til børn. Der vil være et fast kvalitetsbevidst udvalg af mad og drikke, som så vidt muligt er økologisk. Kaffen er fra Risteriet, som er et mikro-kafferisteri i Glostrup, fortæller Anna Hosbjerg Nordlund.

Når vejret er til det, kan man nyde sin kaffe i rolige omgivelser i den tilhørende gårdhave.

Annas café er opstået ud fra tanken om at Holbæk manglede en god kop kaffe i omgivelser hvor der er plads til børn. Og børnene er der bestemt tænkt på. Anna er uddannet folkeskolelærer og brænder for kreativitet og det er tænkt med i caféen. I gårdhaven kan børnene tegne på fliserne med kridt, låne en løbecykel og i caféen er der tegnepapir, farveblyanter, sakse og lim. Har de lyst til at f.eks. at lave en perleplade, dekoreret pandebånd eller mulepose, kan de købes og laves i caféen. Desuden har caféen flere forskellige spil, som gæsterne kan hygge sig med.

Annas Café vil fremover have åbent mandag til fredag kl. 9 – 15 og lørdag kl. 9 – 13.