4. maj 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Trods en god indsats, endte Holbæk B&I med nederlag hjemme mod Næsby BK.

Det går ikke så godt for cheftræner Janus Blond og hans spillere, der fortsat indtager bundplaceringen i 3. division. Efter sidste uges uafgjorte 0-0 udekamp mod IF Lysing havde Holbæk brug for oprejsning og den var tæt på da holdet lørdag spillede hjemme mod Næsby BK.

Holbæk lagde godt ud og forsøgte at holde kontrol på spillet. Kampens første scoring kom kort før pausen, da Johan Haslund bragte Holbæk foran 1-0.

Syv minutter inde i 2. halvleg udlignede gæsterne til 1-1 på scoring af Louis Richard Larsen.

Blot et par minutter efter sørgede Alexander Knaack for igen at bringe hjemmeholdet foran, da han gjorde det til 2-1.

Det holdt dog ikke længe, for Rasmus Nissen sørgede for udligning til 2-2 fem minutter senere.

Med godt ti minutter tilbage af kampen sikrede Næsby sig sejren, da Martin Lund Pedersen scorede til 2-3.