26. maj 2024

(handout Politiet) Billedet er blevet gjort utyderligt da pigen er fundet i god behold.

En person, som kunne være den forsvundne 13-årige [Navnet slettet -red.], blev omkring kl. 22.26 set krydse jernbanebroen fra Jernbanevej mod Kvarmløsevej i Tølløse.

Den 13-årige pige forsvandt fra sit bosted i Esbjerg søndag den 8. oktober og har siden været eftersøgt af Syd- og Sønderjyllands Politi.

Personen blev set på afstand, og da vedkommende blev råbt an, løb personen fra stedet over over jernbanebroen og videre ad Kvarmløsevej i nordvestlig retning. Personerne har forklaret politiet, at de ikke havde været tæt nok på til at være sikre på, at der var tale om den eftersøgte pige.

Midt- og Vestsjællands Politi kørte til stedet for at lave en afsøgning af omårdet.

-Vi tager, lige som med alle andre henvendelser, denne henvendelse med i vores efterforskning og følger grundigt op på den. Vi vil især meget gerne i kontakt med den person, der i aftes blev råbt an af gruppen af borgere i Tølløse, så vi kan konstatere, om der var tale om [Navnet slettet -red.] eller blot en anden person, der befandt sig på stedet, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet vil gerne hurtigt i muligt i kontakt med personer, som befandt sig i området ved Tølløse Station i aftes omkring klokken 22.26, såfremt man har oplysninger til sagen. Det gælder både personen, der løb fra stedet og eventuelle andre borgere, der har set noget omkring stedet på tidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

-Vi kan på baggrund af denne henvendelse ikke sige, at [navnet slettet -red] med sikkerhed befinder sig på Sjælland. Vi har fortsat ingen oplysninger, der peger på, at der er sket noget kriminelt, men vi holder stadig alle muligheder åbne og efterforsker fortsat bredt, ligesom vi fortsætter eftersøgningen af [navnet slettet -red] . Vi opfordrer også fortsat alle borgere til at kontakte os, hvis de har oplysninger, der kan hjælpe os med at finde [navnet slettet -red] , siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov.

På baggrund af henvendelsen fra i aftes vil Midt- og Vestsjællands Politi i samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi i dag iværksætte relevante efterforskningsskridt med henblik på at afklare, om det er muligt at konstatere, om det var [Navnet slettet -red.], som var på stedet. Politiet er ligeledes i løbende dialog med [navnet slettet -red] ´s familie.

[navnet slettet -red] beskrives som: 13 årig pige, 160 centimeter høj og almindelig af bygning med lyst, brunt, langt hår. [Navnet slettet -red.] var søndag aften iført hvid hættetrøje, sort jakke med pelskrave, cowboybukser samt hvide/guld/sorte Nike-sko.

Opdatering: Pigen er fundet i god behold. Vi har derfor valgt at slette hendes navn og sløre billedet. Du kan læse mere i artiklen: Politiet: Efterlyst pige fundet i god behold