28. maj 2024

Foto: Google Streetview.

Rema1000 på Kalundborgvej i Holbæk har fået en bøde på 15.000 kroner af Fødevarekontrollen.

Bøden blev givet efter Fødevarekontrollen var på besøg den 3. oktober for at følge op på et tidligere besøg d. 14. september, hvor der blev

Kontrollanten fandt skimmel lignende på blæser, inddeler, lister og hyldeforkanter i mejerikøleren. Det resulterede i en indskærpelse og to gebyrbelagte opfølgende kontroller. Ved besøget var virksomhedens bemærkning, ifølge kontrolrapporten: “Det får vi styr på”.

Ved besøget den 3. oktober var der dog ikke kommet styr på det. Igen kunne Fødevarekontrollen konstatere, at hyldeforkanterne og inddeler i mejerikøleren fremstod med plamager af skillem lignende vækst. Desuden fremstod hylderne med skimmel lignede vækst, det samme kunne ses bag væggen og loftet i køleren med pålæg og ost.

Denne gang havde virksomheden ingen bemærkninger, fremgår det af kontrolrapporten fra 3. oktober.

Dokumentation: Kontrolrapport 14. september 2023 og Kontrolrapport 3. oktober 2023

: