15. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet valgte at beslaglægge bilen, da man tirsdag formiddag stoppede en 55-årig mand fra Holbæk på Bytoften i Grevinge.

Manden blev til at starte med sigtet for kørsel i frakendelsestiden, idet han allerede var blevet frakendt kørekortet på grund af spirituskørsel. Men da der også var grundlag for, at mistænke ham for at være påvirket af alkohol undr kørslen, blev han også sigtet for spirituskørsel.

Da den 55-årige med dagens kørsel for tredje gang inden for tre år var blevet afsløret i at køre bil uden at have førerret, var grundlaget for beslaglæggelse af hans personbil med henblik på senere konfiskation til stede.

Den 55-årige blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet oplyser, at den 55-årige vil høre nærmere fra politiet om sagens videre forløb, når analyseerklæringen foreligger.