3. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Lørdag var både herrernes og damernes 1. hold i aktion i Tuse.

Tuse IF sikrede sig lørdag tre point, da holdet tog i mod Rødby hjemme på banen ved Tusehallen i Sjællandsserien.

Nicolai Gylling Olsen bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 12 minutter på assist af Oliver Frederiksen.

På trods af, at Tuse havde kontrol over spillet, så var det svært at stille meget op mod gæsterne, som stort valgt at blive på egen banehalvdel og stå kompakt.

I 72. minut fik Tuse tilkendt straffespark, da Nicolai Gylling Olsen blev fældet i feltet. Lasse Frendrup eksekverede sikkert og udbyggede dermed føringen til 2-0.

I kampens allersidste sekunder sørgede Mikkel Frederick Larsen for at slukke og lukke med en scoring til slutresultatet 3-0.

Tuses næste kamp spilles ude mod Tune på Tune Stadion. Kampstart er kl. 13.30.

Uafgjort mod Herlufsholm

Efter onsdagens 4-2 nederlag til Terslev G&IF fik Tuses kvindesjællandsseriehold lørdag besøg af Herlufsholm GF

Tuse fik hurtigt spillet sig til flere chancer og efter 14 minutters spil lykkedes det så for hjemmeholdet, da Anna Bohn fik sendt bolden i nettet efter den i første omgang havde ramt stolpen.

Efter pausen vendte spillet og gæsterne fik lagt pres på hjemmeholdet. Gle kort betød, at Tuse i en lang periode var en spiller i undertal.

I 75. minut fik Herlufsholm så udlignet til 1-1.

Tuses næste kamp er ude mod Frederikssund IF. Den kamp spilles på lørdag kl. 13.00.