30. maj 2024
Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Tuse IF’s dameseniorhold var onsdag aften i aktion på udebane mod Terslev G&IF i Kvindesjællandsserien.

Hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 efter blot 6 minutters spil med et mål af Celine Bøge Troest. Tuse fik dog tøjlet modstanderne, men trods gode muligheder lykkedes det ikke at score. Til gengæld fik Terslevs Kristin Elsebutangen udbygget føringen til 2-0 i 30. minut.

I 2. halvleg lykkedes det så endelig for gæsterne, at lave to hurtige mål .  Først sender Stine Qvindbjerg et frispark over målmanden i 74. minut og minuttet efter sørger Anna Bohn for at udligne til 2-2.

Til Tuses store ærgelse lykkedes det  i 82. minut Celine Bøge Troest at bringe hjemmeholdet foran 3-2 og syv minutter efter sendte Cecilie Vitcetz Hansen bolden i Tuses mål ril slutresultatet 4-2.

Tuses næste kamp spilles  lørdag d. 30. september hjemme mod Herlufsholm GF. Kampstart er kl. 11.45.