4. maj 2024

Lørdag spillede Holbæk B&I’s 3. divisionshold ude mod Ishøj IF.

Første halvleg forløb uden scoringer, selvom Ishøj havde et par store muligheder. Kampens første mål kom således først ti minutter inde i anden halvleg, da Benjamin Lukas Glahn Warlo bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Otte minutter efter var det så Holbæks tur til at komme på tavlen. Det skete med et langskud af Bilal Masaad, som gik forbi Ishøjs målmand og ind i nettet.

Kampen var dermed åben igen og med muligheder for begge hold. Men i 76. minut bragte Erouan Donavan Kafo Bagou Ishøj foran 2-1, hvilket også varstillingen, da dommeren fløjtede kampen af.

Med lørdagens nederlag, hænger cheftræner Janus Blonds mandskab på sidste pladsen i 3. division med blot tre point efter seks kampe.

Hobæks næste kamp er mod Holstebro og den spilles på lørdag kl. 13.00 i Holbæk Sportsby.

Tidligere fremgik det af artiklen, at Holbæk skal møde Hobro, men det var en fejl. Hobro spiler i NordicBet Ligaen. Det er retteligt Holstebro, som Holbæk skal møde lørdag.