3. maj 2024

Det så længe ud til sæsonens første sejr for Holbæk B&I’s 3. divisionshold, da det lørdag besøg af Young Boys FD

Hjemmeholdet havde fra start et fint spil og holdt gæsterne stangen. Young Boys havde svært ved at komme til mod et Holbæk hold, som stod lavt.

Et halvkvædet forsøg efter små 25 minutter fra  gæsterne efter hjørnespark, blev reddet af Holbæks målmand.

I 29. minut lykkedes det Holbæk bringe sig foran 1-0, da Lukas Dahl spiller forbi Young Boys målmand og placerer bolden i nettet.

Holbæk holdt fast i det defensive spil og det virkede, for gæsterne fik ingen chance for scoring.

Efter pausen lagde gæsterne pres på holbækkerne, men alligevel lykkedes det hjemmeholdet, at holde gæsterne stangen og selv komme tæt på scoringet par gange. Størst var chancen en god halv time inde i 2. halvleg,  da Cömert Aga Öcal kom på skudhold af målet. Desværre for Holbæk, gik bolden forbi.

Og det kom til at koste for hjemmeholdet, for kor efter blev Young Boys’ Nemo Thomsen spillet helt fri i feltet og det udnyttede han med stor sikkerhed og udlignede til 1-1.

Med udligningen blev  kampen helt åben i de sidste minutter, og selvom begge hold forsøgte, at skabe chancer forblev stillingen 1-1, da dommeren føjtede kampen af.

Selvom det længe så ud til, at Holbæk kunne tage sejren hjem, så må holdet alt andet lige være tilfreds med uafgjort mod silkeborgenserne, der har vist stærkt spil indtil nu i sæsonen.