12. juli 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Et ældre ægtepar anmeldte kl. 02.14 natten til torsdag, at der havde været to fremmede mænd i deres hjem på Stærvej i Ugerløse.

Kvinden i parret  var  blevet vækket af to mænd, som stod i hendes soveværelse og lyste med en lommelygte. Mændene sagde, at de kom fra hjemmeplejen, men da ægteparret ikke får hjælp i hjemmet, råbte hun på sin mand, som var i et andet værelse.

De to mænd forlod herefter stedet til fods.

En patrulje blev straks sendt til stedet, men de fandt ikke frem til nogen mistænkte. Der blev lavet en gerningsstedsundersøgelse som viste, at havedøren var blevet brudt op og stuen var gennemrodet og skabe/skuffer efterladt åbne. Der blev stjålet 500 kr i kontanter og et dankort.

Søger vidner

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, 165-170 cm, Talte: Dansk
B: Mand, 160-165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Talte: Dansk, Iført: Mørk hætte

I forbindelse med efterforskningen søger politiet vidner, som har bemærket de to mænd omkring Stærvej i Ugerløse natten til torsdag, og som har oplysninger om et evt. køretøj eller de to mænd. Politiet kan kontaktes på telefon 114.