13. juni 2024

Holbæk Fælled danner rammen om dobbeltkoncert med Thomas Helmig og Nik & Jay. PRfoto.

Der er totalt udsolgt til aftens koncert med Nik & Jay og Thomas Helmig på Fælleden i Holbæk.

I de seneste dage er der blevet arbejdet på højtryk hos foreningen Rockbæk for at gøre klar til koncerten. Der er bl.a. opsat scene, bartelt og tolietter til de mange tusinder glade koncertgæster, som har købt billet.

Der forventes mange biler, og derfor er der indført standsnings- og parkeringsforbud på bl.a. Skagarakvej og Oldvejen. Arrangørerne henviser i stedet til parkeringspladserne i bl.a. midtbyen og oplyser at linje 501A kører mellem stationen og ud til koncerten og at der er indsættes ekstra afgange.

Området på Fælleden, hvor koncerten afholdes vil i øvrigt være afspærret til og med onsdag d. 23. august, så man kan gå ryddet op.

Du kan læse mere om koncerten og praktisk info på https://rockbaek.dk