19. maj 2024

Foto: Morten Sundgaard

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt kører i dag gennem vores område, når rytterne kører ud på 4. etape fra Kalundborg til Bagsværd.

Etapen begynder med neutral start i Kalundborg kl. 13.30 og herefter kører rytterne via Kattrupvej ind i vores område kl. 14.35 og herfer går turen via Jyderupvej, Holstrupvej, Åmosevej, Dønnerupvej, Grydebjergvej, Håbetvej, Skamstrupvej, Mørkøv (14.52), Rinstedvej, Kagerupvej, Holæbkvej, Gl. Skovvej, Nørre Jernløse (15.05), Holløsevej, Søstrupvej, Søstrup (15.10), Omfartsvejen, Stenhusvej (15.16), Kalundborgvej, Havnevej, Havnegade, Ahlgade (15.19 – Sokoda Bonus Sprint), Labæk, Munkholmvej, Østerled, Strandmøllevej, Tjebberup (15.27), Tjebberupvej, Munkholmvej og forlader Holbæk Kommune ca. 15.33, når rytterne passerer Munkholmbroen for at forsætte nordover gennem Hornsherred.

Trafikken
Cykelløbet afholdes med politieskorte. Midt- og Vestsjællands Politioplyser, at der laves laves rullende vejspærringer af ruten i takt med at løbet skrider frem, og opfordrer trafikkanter til evt. at køre hjemme fra i lidt bedre tid.

Holbæk Kommune oplyser, at der vil være standsningsforbud mellem kl. 12.00 og 16.00 i Ahlgade og parkeringsbåsene inddrages til cykelløbet, men ellers vil der være åben for almindelig trafik.

Buspassagerer må forvente længere rejsetid på grund af cykelløbet, oplyser Movia og det fremgår også af Rejseplanen.dk, dog ikke hvad tid eller hvor længe.