2. maj 2024

Det endte uafgjort 0-0 da Holbæk B&I lørdag var på besøg hos SfB-Oure FA på Høje Bøge Arena i første runde af slutspillet i 3. division.

Holbæk havde ikke meget at byde på i kampen, og skal nok være taknemmelige for, at hjemmeholdet ikke rigtig for alvor fik tingene til at fungere.

I de første tyve minutter havde hjemmeholdet 3-4 chancer, der dog enten endte forbi eller over Holbæk målet og efter 25 minutters spil fik SfB-Oure tildelt straffespark efter en Holbæk-berøring med armen og Mathias Lorentzen blev sat til at sparke. Holbæks målmand, Sebastian Olsen fik fat i bolden.

Seks minutter inde i 2. halvleg havde SfB-Oure en god chance med skud på mål, men ramte stolben. Rebounden blev sendt tilbage mod målet, men her lykkedes det Holbæks målmand, der allerede havde kastet sig ned på jorden da bolden ramte stolpen, at strække foden lige akkurat nok, til at forhindre at den gik ind

I løbet af anden halvleg foretog cheftræner Janus Blond ikke fære end fem udskiftninger, men trods nyt blod på banen, så kom det ikke til scoring. Alligevel kunne Holbæk vel nok være tilfredse med uafgjort, da dommer Morten Helweg Andersen fløjtede kampen af.

Næste kamp spilles på lørdag i Sportbyen og det er mod VSK Århus, som lørdag spillede uafgjort 2-2 mod Young Boys FD.