26. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet fik mandag morgen en søn og en svigerdatter til at flytte ud af en 81-årig mands hjem i Holbæk.

Det skete efter politiet havde fået en henvendelse fra omsorgspersonale, som var bekymret for den 81-årige og ikke fandt det forsvarligt i det lange løb, at hans søn og svigerdatter var flyttet ind hos ham og ønskede derfor de to bortvist af hensyn til hans fortsatte ve og vel.

Politiet tog ud til adresse og fik kontakt til en 49-årig mand og 50-årig kvinde, som blev bortvist fra mandens bopæl uden problemer.

Den 49-årige blev dog kortvarigt frihedsberøvet, idet han var efterlyst af politiet med henblik på fremstilling i fogedretten, hvorfra han var udeblevet fra et tidligere retsmøde. Han var også efterlyst til udlevering af nogle bødeforelæg fra politiet, som ikke havde kunnet finde ham i et stykke tid.

Ingen af de to bortviste blev sigtet for noget i forbindelse med det uønskede ophold hos det ældre familiemedlem, oplyser Midt- og Vestssjællands Politi.