12. juli 2024

Foto: Rolf Larsen.

En 30-årig kvindelig ekspedient i 7-Eleven på Shell-tanken på Gl. Ringstedvej i Holbæk blev tirsdag eftermiddag overfaldet og udsat for vold.

Episoden fandt sted ca. kl. 15.50.

Kvinden har forklaret politiet, at en mand var ind med et tilgodebevis, som han ville have udbetalt penge for. Det blev afslået med henvisning til, at tilgodebeviset udgjorde en værdi ved tankning af benzin. I frustration over afslaget slog manden på en skærm på ekspeditionsskranken og gik ud, men kom kort efter tilbage sammen med en anden mand.

De to mænd stillede sig i køen, og i ventetiden blev den kvindelige ekspedient tiltalt i nedladende vendinger. Da hun som hjælp til en anden kunde gik ud i butikslokalet, blev hun overfaldet og hevet i tøjet, så hun pådrog sig mindre skader.

Politiet har nu optaget rapport om vold og forsøger at finde de to mistænkte, hvis identitet umiddelbart er politiet bekendt – også bl.a. ud fra mulig videoovervågning på tankstationen.

Søger vidner

Politiet hører gerne fra kunder, som var tilstede i butikken under episoden tirsdag eftermiddag, så politiet kan få deres vidneforklaringer til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Kunder, der var tilstede i butikken tirsdag eftermiddag under episoden, må gerne kontakte politiet på tlf. 114, så politiet får mulighed for at få deres vidneforklaringer til sagen.