20. maj 2024

Claus Pedersen er ny butikschef i Dagrofa Foodservice. PRfoto.

Claus Pedersen overtog fornylig stillingen som butikschef i Dagrofa Foodservice i Holbæk.

Han kommer med en solid erhvervserfaring i bagagen fra både detailhandel og engrosbranchen. Han har bl.a. har været butikschef i Coop 365, selvstændig med en merchandisevirksomhed og driftschef i en Silvan butik. Og så kender Claus Pedersen Vestsjælland godt, da han er bosat i Snertinge og har sommerhus i Odsherred.

I sit nye job har han ansvar for at sikre, at Holbæk-områdets mange erhvervsdrivende inden for fødevarebranchen får en god oplevelse, når de besøger Dagrofa Foodservice-butikken, der er fødevareleverandør til områdets mange restauranter, caféer, pizzarier og forsamlingshuse.

-Jeg er virkelig glad for at være startet som butikschef i Holbæk, og jeg glæder mig til at møde endnu flere af både vores nuværende og potentielle kunder, som står bag områdets mange spisesteder. Vi er i Holbæk-butikken et team af nogle utroligt dygtige og flittige medarbejdere, der brænder for at etablere nogle stærke relationer til kunderne, hvor et højt serviceniveau og kvalificeret faglig sparring er nøgleordene, siger Claus Pedersen.

Dennis Østergaard Andersen, salgschef butik Sjælland i Dagrofa Foodservice, er overbevist om, at Claus Pedersen passer rigtig godt ind i rollen som butikschef i Holbæk:

-Claus er rigtig god til at skabe langvarige og tætte kunderelationer, og jeg er helt sikker på, at han vil bidrage til at gøre Dagrofa Foodservice endnu mere tydelig i lokalområdet. Samtidig kommer Claus til at arbejde tæt sammen med vores butikschef i Roskilde, og det er en klar fordel, da mange af vores kunder driver forretning i begge byer.

Claus Pedersen afløser Niels Birch, der efter imponerende 32 år i Dagrofa Foodservice er gået på velfortjent pension.

Alle erhvervsdrivende/selvstændige med et CVR-nummer kan handle hos Dagrofa Foodservice i Holbæk.