18. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 23-årig kvinde henvendte sig kort før klokken tre natten til søndag til politiet og fortalte, at hun havde fundet sin stjålne knallert blandt flere personer, der var forsamlet på en parkeringsplads ud for H. P. Folkmannsvej, Jyderup.

Kvinden havde fået stjålet sin 45-knallert fra sin bopæl i løbet af natten mellem fredag og lørdag.

Politiet kørte til stedet, hvor politiet fik klarlagt, at den 23-årige kvinde havde fået stjålet sin 45-knallert fra sin bopæl i løbet af natten mellem fredag og lørdag.

En politipatrulje blev sendt til p-pladsen, hvor de traf en 14-årig pige og en 16-årig dreng, som begge var spirituspåvirkede og befandt ved den stjålne knallert.

Politiet fik klarlagt, at drengen havde fundet knallerten efterladt på en sti bag Jyderup skole og efterfølgende knallerten med sig. Drengen blev derfor sigtet for ulovlig omgang med hittegods, inden knallerten blev overdraget til ejeren.

Både pigen og drengen viste sig at være efterlyste af politiet, idet de begge var stukket fra et opholdssted i Jylland, så politiet sørgede for, at de kom retur dertil. Endvidere udfærdigede politiet rapporter til de sociale myndigheder om de omstændigheder, hvor politiet havde truffet drengen og pigen midt om natten i Jyderup.