15. april 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Politiet modtog ved 22-tiden mandag aften en anmeldelse om, at en større gruppe unge hang ud på legepladsen ved en børnehave på Holbækvej og ødelagde inventaret.

En politipatrulje blev sendt til stedet, men da den nåede frem, var der ingen personer tilstede, og patruljen kunne ikke umiddelbart se, at der var ødelagt noget. Der var dog tegn på, at der siddet flere personer og drukket på stedet.

Kort før midnat kom et nyt opkald fra en vagt, som fortalte, at flere unge var vendt tilbage til børnehaven. En patrulje blev igen sendt til stedet. Ved børnehaven var der nogle unge, og en soundboks, som ingen af de unge ville vedkende sig. Den blev derfor taget med som hittegods. Patrulje valgte, at køre en af de unge hjem til dennes forældre.

Ved halv to-tiden kom der påny melding om, at de unge lavede ballade på stedet og spillede høj musik. Patruljen kørte for tredje gang dertil og lukkede festen. Endnu en af de unge blev kørt hjem til forældrene, mens de øvrige 10 personer blev bortvist.