26. maj 2024

Holbæk Bierfest 2023 Styregruppe: Michael H. Jørgensen (Tovholder), Tine Bjerregaard (Team Rynkeby Holbæk), Mette Munkholm (Holbæk Svømmeklub), Merete Nihøj ( Holbæk Basketklub), Ole Colberg (Holbæk Badmintonklub), Frank Petersen (Holbæk Bordtennisklub), Christa la Cour (Holbæk Håndboldklub) og Brian Vallentin (tovholder).

I april blev årets Bierfest afholdt i Holbæk Sportsby og nu er resultatet af de mange frivilliges indsats gjort op.

Regnskabet er netop afsluttet og det viser, at der er lavet et rekordoverskud på 435.000,00 kroner.

Pengene går ubeskåret til de medvirkende foreningers børne- og ungdomsarbejde samt kræftramte børn.

Mere end 1.200 festglæde gæster deltog ved bierfesten.

-Det var fantastisk at se, hvor engagerede de frivillige hjælpere fra foreningerne var og hvilken stor og flot indsats de gjorde både før og på dagen for festen, selvom det var første gang for mange af de frivillige hjælpere, siger Michael H. Jørgensen, der er en af tovholderne bag festen.

Sammen med Brian Vallentin overrakte han pengene til repræsentanter for de deltagende foreninger; Team Rynkeby Holbæk, Holbæk Svømmeklub, Holbæk Basketklub, Holbæk Badmintonklub, Holbæk Bordtennisklub og Holbæk Håndboldklub.

De mange trofaste Bierfestgæster kan allerede nu godt sætte et stort X i kalenderen, for det er bekræftet at orkestret TopSeven endnu en gang kommer til Holbæk, denne gang den 13. april 2024, hvor Holbæk Sportsby endnu en gang lægger faciliteter til en af de største Bierfester på deres 2024 bierfest tourné.

I øvrigt så træder Tine Bjerregaard fra Team Rynkeby Holbæk/Børnecancerfonden ind i den faste Styregruppe, som afløser for Katrine Henriksen, der har ønsket at udtræde efter mange år i Styregruppen.