16. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Betjente på fodpatrulje i Ladegårdsparken kunne torsdag eftermiddag pludselig lugte benzin ved en af opgangene i boligblokkene.

En nærmere undersøgelse af årsagen til benzinlugte førte patruljen kælderrummene, hvor politiet i et uaflåst kælderrum fandt en motorcrosser henstillet.

Kælderrummet havde umiddelbart ingen oplysninger om dens bruger, og da politiet ikke umiddelbart kunne identificere ejeren, blev motocrosseren beslaglagt og indbragt som hittegods og til nærmere undersøgelse i et forsøg på at finde frem til ejeren.

Vil gennemse videoovervågning

Politiet genkendte den fundne motocrosser som et køretøj, som beboere havde følt sig generet af på grund af hensynsløs kørsel i området.

Samtidig med undersøgelserne af motocrosseren vil politiet nu i samarbejde med boligselskabet prøve at kigge overvågningsmateriale fra boligområdet igennem i et forsøg på dels at kunne identificere en ejer, dels måske kunne identificere nogen, der kan drages til ansvar for de hensynsløse kørsler, som motocrosseren gennem den senere tid har været anvendt til.