25. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 19-årig mandlig bilist fra Holbæk blev sammen med to passagerer bragt til skadestuen efter et sammenstød i krydset Starreklintevej og Kalundborgvej ved Hørve.

Uheldet skete kort før klokken 21 da den 19-årige kom kørende ad Starreklintevej mod vest og formentlig var blevet overrasket over T-krydset ved Kalundborgvej, som ”skjulte” sig kort efter en bakketop på Starreklintevej. Han nåede ikke at bremse nok ned, så han kørte frem over vigelinjen og ind i siden på en varebil, som en 19-årig mand fra Hørve var fører af. Varebilen endte i rabatten og ramte bl.a. et vejskilt.

Personbilen havde fået store skader i fronten.

Politi og ambulance blev sendt til stedet og den 19-årige mand fra Holbæk blev sammen med sine to kvindelige passagerer på 15 og 17 år bragt til skadestuen. Den 19-årige var, ifølge politiet, kommet lettere til skade, mens de to unge kvinder var sluppet uden behandlingskrævende skader.

Den 19-årige mand fra Hørve, var luppet med diverse knubs.

Omkring klokken 22 var krydset blevet ryddet, så trafikken kunne normaliseres, og politiet har optaget rapport for at få klarlagt de nærmere omstændigheder inden sammenstødet.