14. juni 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Han fik Holbæk B&I fra Danmarksserien til 3. division – men nu er det slut. Holbæk B&I har valgt ikke at forlænge kontrakten med cheftræner Jan Faber.

I fredags kunne spillere, publikum og trænerstab fejre, at man havde sikret sig oprykning til landets fjerde bedste række, selvom der fortsat er to kampe tilbage i oprykningsspillet. Et stort stykke arbejde var der lagt i dén præstation, ikke mindst fra cheftræner Jan Faber.

Mandag meddelte klubben så, at man ikke forlænger kontrakten, når aftalen med klubben løber ud den 30. juni.

-Vi skylder Jan Faber en kæmpe tak for det store og flotte arbejde han har gjort for at bringe holdet tilbage i divisionerne. At vi vælger, ikke at forlænge aftalen, har intet med Jan Faber at gøre. Hans arbejde for klubben har været aldeles fremragende og vi er meget tilfredse med de resultater han har skabt, udtaler bestyrelsesformand Allan Markussen til kubbens hjemmeside.

Blond overtager

I Klubben har man dog valgt, at gå i en ny retning, ikke kun for 1. holdet, men for hele klubben og i den forbindelse mener man ikke, at Jan Faber er den rette.

I stedet udvides den nyansatte sportschef, Janus Blonds ansvarsområder til også at omfatte rollen som cheftræner for det kommende 3. divisionshold.

Janus Blond får dermed det overordnede sportslige ansvar for hele klubben, sammen med den sportslige ledergruppe bestående af Head of coach Freddy Andersen, Ungdomsudviklingstræner Steffen Petersen og Børneudviklingstræner Palle Olsen. Sammen skal de skabe sammenhængskraft og udvikling mellem årgangene.

Når sidste kamp er spillet den 17. juni mod Frederikssund IF er det også farvel til assistenttræner Claus Larsen og, som vi tidligere har skrevet, til sportschef Jakob Andersen, hvis job overtages af Janus Blond.

Se her: Hele pressemødet hvor Janus Blond blev præsenteret som ny sportschef i Holbæk B&I.