29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag var Tuse IF på besøg hos B. Frem i Sakskøbing. Selvom Tuse var mest på bolden, så var hjemmeholdets forsvar på plads og sørgede for, at det trods alt ikke blev alt for nemt for gæsterne.

Det var hjemmeholdet, som var først til at komme til scoring. Det skete efter et kvarters spil, da Tuse var lidt usikker, hvilket hurtigt blev udnyttet og så bragte Nikolaj Jakobsen lollikerne foran 1-0.

Tuse fik dog rettet op på stillingen tre minutter senere, da holdet fik hjørnespark. Bolden blev sendt ind i feltet, hvor August Mogensen stod perfekt palceret og headede bolden i mål til 1-1.

Der skulle gå hele 30 minutter af 2. halvleg, før det igen lykkedes Tuse, at komme til scoring. Denne gang var det Magnus Aagquist Olsen, som bragte Tuse foran 1-2.

Med omkring fem minutter tilbage lukkede Tuse af, da Nicolai Gylling Olsen sendte bolden i hjemmeholdets mål til slutresultatet 1-3.

Der er en enkelt kamp tilbage i denne sæson og den spilles på lørdag hjemme mod Roskilde. Kampstart er klokken 14.

Det blev ikke til oprykning i denne omgang for Tuse IF’s 1. hold, der trods en flot sæson ikke formåede at få point nok i den samlede stilling. Men så kan man glæde sig over, at holdet i det mindste også spiller i Sjællandsserien til efteråret.