19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Fredag aften kunne Holbæk sikre sig oprykning til 3. division med en sejr over Avarta.

Holbæk stillede med et noget reduceret hold til dagens kamp med fire spillere ramt af karantæne, nemlig Magnus Døj, Frederik Nymark, Anders Steen Nielsen og Malte Sjørslev. Desuden var Emil Bjørn ude med en skade, han fik mod Vejgaard.

Cheftræner Jan Faber måtte selv se kampen fra tilskuerpladserne, da han også er karantæneramt efter at være udvist i kampen mod Vejgaard i søndags.

Faber havde derfor sat et hold med flere reserver.

Alligevel var forhåbningerne store inden aftenens kamp.

Det var dog gæsterne, som satte sig på spillet fra starten med flere muligheder til følge. Alligevel formåede Avarta ikke, at udnytte det til fulde før Holbæk efter små 25 minutters spil angreb og bragte sig foran 1-0 på mål af Lasse Brandt Hansen.

Efter pausen fik Holbæk lidt bedre styr på gæsterne og i 55. minut kom hjemmeholdet igen til scoring. Denne gang var det Lukas Dahl, der sendte bolden i Avarta-målet til 2-0.

Herefter var det så som så med forsøgende fra begge hold og da dommeren fløjtede kampen af, kunne Holbæk-holdet og hjemmepublikum fejre, at næste sæson vil foregå i 3. division.

Selvom Holbæk altså har kvalificeret sig, så er der fortsat to kampe tilbage. Den næste er på lørdag ude mod bundholdet Ringkøbing med kampstart kl. 15.00.