15. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En borger kontaktede tirsdag kl. 17.48 politiet med en mistanke om, at der blev solgt stoffer i den vestlige del af Ladegårdsparken.

Borgeren undrede sig over en mands adfærd i området. Manden havde haft en kortvarigt kontakt til en anden person, som derefter var gået fra området. Anmelderen mistænke derfor manden for, at have solgt narkotika til den anden person.

En politipatrulje kørte til boligområdet og fik kontakt til fem mænd og en kvinde – alle i aldreen 18-25 år – som opholdt sig ved et bord i boligområdet. Frit fremme på bordet lå der en plade hash, en digitalvægt og flere “pølsemandsposer” med hashklumper i samt en mobiltelefon.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi havde hashen en samlet vægt på knap 195 gram.

Ingen af de tilstedeværende ville kendes ved hverken hash, mobiltelefon eller digitalvægt, så patruljen tog effekterne til sig som hittegods. Politiet vil nu forsøge at finde ud af, om nogen kan sættes i forbindelse med mobiltelefonen og hashen.

Ingen af de tilstedeværende blev sigtet for noget på stedet, men politiet undersøgelser af hittegodset må nu afklare, om nogen kan mistænkes i sagen.