20. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 17-årig ung mand er blevet siget for grov vold mod sin kæreste.

Søndag morgen kl. 08.35 anmeldte en 17-årig ung kvinde, at hun ved et-tiden om natten var blevet uvenner med sin kæreste efter en efterskolefest i Holbæk. Hun forklarede politiet , at han havde slået hende med et knytnæveslag og sparket hende gentagne gange, mens hun lå ned. 

Den 17-årige unge mand blev efterfølgende anholdt og sigtet for grov vold. Hans forældre og de sociale myndigheder blev underettet om sagen, og han blev taget med til afhøring på politistationen og efterfølgende løsladt, da efter en judirisk vurdering  ikke blev fundet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Den unge mand er fortsat sigtet i sagen og vil høre mere fra politiet senere.